Beoordelingen van La Bamba Hoogeveen

Recente recensies van La Bamba Hoogeveen

5 sterren na 44 reviews

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht. Besteld en betaald. Niet geleverd en ook niet bereikbaar. Hoe krijg ik mijn betaling terug??

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service, lekkere producten!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeden snelle bezorging

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten! zeker een aanrader!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Een echte aanrader! En goed warm bij aflevering.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vers maak uit waneer ik best get altijd vers de sparips valt gewoon van je bordtje af ik bestel hier vaak ben echt te vreden!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was lekker, alleen de spareribs waren te donker en te droog.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was af gesproken 19.15 en het was er om 19.50 als het later word zou je ook kunnen bellen dat het later word .is al eerder bij ons gebeurt

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed warm en veel patat. Volgende keer weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, malse spareribs! En de bezorger was er 5-10 min. vóór de aangegeven geschatte bezorgtijd.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs sweet waren overheerlijk, de kippendij was aangebrand en zo smaakte het ook helaas.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwamen ze de bezorgtijd niet na, met 3 kwartier te laat kwamen ze. 1 patat was tekort.... Had bij opmerkingen gezet omdat dat vaker gebeurd, broodje naomi wel op een turks brood wat ook op het menu staat maar verassend genoeg hadden ze het weer op een bolletje gedaan. Zonder champignons aangegeven, maar gewoon geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks het slechte weer(storm) werd het eten toch bezorgd, onze dank daarvoor,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top... super goed!!!!!?

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal duper top

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig hier. Het eten is altijd van dezelfde goede kwaliteit. Als ze later zijn of iets mis is bieden ze hun excuses aan. Hun grootste probleem is dat ze soms later zijn dan de aangegeven tijd, maar dit vind ik niet zo erg, ik hou er rekening mee en hun eten maakt dit dubbel en dwars goed.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, leuke mensen en een gezellige sfeer.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groente vonden we niet lekker het was net of het te lang in het bakje zat.Maar het vlees was heerlijk

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top super eten

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Kippedij saté en een Turkse pizza waren super lekker, bedankt!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk en was er ok super snel jammer was het pita brood te hard en miste. We er 1

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zoete spareribs mogen wel zoeter zijn maar wel heel mals vlees en lekker. De tijd van bezorging was 15 minuten te laat

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super voorelkaar, bezorging was mooi op tijd,de varkenshaas was heerlijk mals qua saus ( champignon roomsaus ) daar valt nog wel wat aan te verbeteren, ook de saus van de kipsaté , hier moet je voor uitkijken dat je niet teveel ketjap gebruikt ( dit is geen kritiek overigens hoor, ik ben alleen zelf kok dus het is alleen een aandachtspuntje) jullie zijn alleen veel te goedkoop!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Spareribs waren lekker zacht en goed gekruid, echt verse groenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, zeer goede kwaliteit

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hij was weer fijn!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! Hier gaan we zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wel wat lang maar wachten was het waard was heerlijk bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de aardappelschijfjes wat slapjes en de kipschnitzels waren kleiner dan we hadden verwacht, maar de smaak van de gerechten en ook de bezorging was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat super lekker!!! Echt vers allemaal! Het vlees was perfect bereid. Wij hadden de vlees schotel voor 2 personen 2 x besteld. Er zaten verse groenens bij. Zowel warm als koud. Heerlijke rijst, frietjes en aardappeltjes. Allerlei sausjes.... Complimenten voor de kok en zijn taem! Wij bestellen hier vanavond weer! En in de toekomst nog vaker! Eindelijk een restaurant in Hoogeveen waar wij echt lekker afhaal eten kunnen bestellen!

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat groente op de kapsalon expliciet aangegeven dat we dat niet wouden, beetje jammer. Verder was het eten heerlijk, was het wachten waard ;)

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten! Gekozen voor zoete spareribs en saté, beide met rijst. Als je deze kwaliteit vast houdt heb je er een klant bij!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De broodjes naomi waren heerlijk.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aardapeltjes waaren heerlijk. De knoflooksaus mild en wat zoetig. De groente was helaas te ver doorgekookt. De lamskoteletten waren lekker alleen de rozemarijn die erbij op zat overheerste heel erg en was niet eetbaar. Ook was het een smeerboel om te eten. Gezien de championroomsaus er overheen zat waardoor je de botjes niet ziet en het snijden dus nagenoeg onmogelijk is. Ik raad ze aan om de rozemarijn weg te laten of te minderen en de saus er los bij te doen of de lamskotelet zonder bot te bereiden.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede salsa bij de gehakt. Döner redelijk, niet veel kruiden maar dat is een kwestie van smaak. Wel lekker warm. Bezorgster erg vriendelijk. Ga zeker nog wel iets anders proberen, heb er ook broodje kippendij gehad en die was wel vijf sterren waard.