Beoordelingen van La Bamba Hoogeveen

Recente recensies van La Bamba Hoogeveen

5 sterren na 13 reviews

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super voorelkaar, bezorging was mooi op tijd,de varkenshaas was heerlijk mals qua saus ( champignon roomsaus ) daar valt nog wel wat aan te verbeteren, ook de saus van de kipsaté , hier moet je voor uitkijken dat je niet teveel ketjap gebruikt ( dit is geen kritiek overigens hoor, ik ben alleen zelf kok dus het is alleen een aandachtspuntje) jullie zijn alleen veel te goedkoop!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Spareribs waren lekker zacht en goed gekruid, echt verse groenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, zeer goede kwaliteit

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hij was weer fijn!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! Hier gaan we zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wel wat lang maar wachten was het waard was heerlijk bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de aardappelschijfjes wat slapjes en de kipschnitzels waren kleiner dan we hadden verwacht, maar de smaak van de gerechten en ook de bezorging was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat super lekker!!! Echt vers allemaal! Het vlees was perfect bereid. Wij hadden de vlees schotel voor 2 personen 2 x besteld. Er zaten verse groenens bij. Zowel warm als koud. Heerlijke rijst, frietjes en aardappeltjes. Allerlei sausjes.... Complimenten voor de kok en zijn taem! Wij bestellen hier vanavond weer! En in de toekomst nog vaker! Eindelijk een restaurant in Hoogeveen waar wij echt lekker afhaal eten kunnen bestellen!

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat groente op de kapsalon expliciet aangegeven dat we dat niet wouden, beetje jammer. Verder was het eten heerlijk, was het wachten waard ;)

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten! Gekozen voor zoete spareribs en saté, beide met rijst. Als je deze kwaliteit vast houdt heb je er een klant bij!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De broodjes naomi waren heerlijk.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aardapeltjes waaren heerlijk. De knoflooksaus mild en wat zoetig. De groente was helaas te ver doorgekookt. De lamskoteletten waren lekker alleen de rozemarijn die erbij op zat overheerste heel erg en was niet eetbaar. Ook was het een smeerboel om te eten. Gezien de championroomsaus er overheen zat waardoor je de botjes niet ziet en het snijden dus nagenoeg onmogelijk is. Ik raad ze aan om de rozemarijn weg te laten of te minderen en de saus er los bij te doen of de lamskotelet zonder bot te bereiden.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede salsa bij de gehakt. Döner redelijk, niet veel kruiden maar dat is een kwestie van smaak. Wel lekker warm. Bezorgster erg vriendelijk. Ga zeker nog wel iets anders proberen, heb er ook broodje kippendij gehad en die was wel vijf sterren waard.